ОСОВИНА

НАВРТКА / ЗАВРТКА /ПОДЛОШКА ЗА ТРКАЛО

ЈАСТУК – ВОЗДУШЕН АМОРТИЗЕР

ДОЛЕН ПОТСТРОЈ – ПИКСНИ / ЧАУРИ / БОЛТСНИ / ГУМИЦИ БАЛАНШТАНГА